CroatianEnglish
Loading...
SKU: N/A Kategorija:

ČAROBNO SUHO ULJE

Od 12.00

Obriši
Obriši
Loading...

Čarobno suho ulje koristi se za njegu kože lica i tijela , kose, noktiju.

Sadrži 6 najkvalitetnijih hladno-prešanih biljnih ulja, u podjednakim omjerima (argan, avokado, badem, maslina, neven, suncokret).

Ugodnog je mirisa (aroma vanilije, naranče i čokolade). Fino se i potpuno upija, ne masti. Koži i kosi daje svilenkasti sjaj.

Prije upotrebe potrebno ga je protresti.

Nanosi se na vlažnu kožu, najbolje pošpricanu cvjetnom vodicom (hidrolatom) na kožu lica i tijela, te na kosu, par kapi utrljati u vrhove ili u obliku pakunga prije pranja kose.

 

Arganovo ulje

  • Arganovo ulje ili marokansko ulje, zovu ga još i „afričko zlato“, nektar je ljepote i jedno od najmoćnijih anti-age ulja, zbog obilja dragocjenih sastojaka (tokoferola, karotena, koji štite od UV-zračenja, esencijalnih masnih kiselina, skvalena koji smiruju iziritiranu kožu i štite od raka, ferulinska kiselina stabilizira vitamin C i E i pojačava njihovo djelovanje, polifenole, koji su jaki antioksidansi.

 

Avokado, hladno prešano ulje

  • Je ulje ljepote. Sadrži sve vitamine, minerale,omega kiseline, klorofil, karotenoide, posebno lutein. Potiče očuvanje i izgradnju lipida i proteina u koži. Super hrana za našu kožu. Potiče regeneraciju i kod težih oštećenja kože i kod dubokih bora. Vraća blistavost i punoću, povećava elastičnost kože. Obnavlja i hrani tanku, lomljivu kosu.

 

Bademovo ulje, hladno prešano

  • Omekšava, zaglađuje i njeguje kožu.

 

Maslinovo ulje, hladno prešano

  • Štiti, obnavlja, povećava otpornost kože, kose, noktiju.

 

Nevenovo ulje

  • Pospješuje epitelizaciju, obiluje prirodnim karotenoidima, koji prelaze u vitamin A, zacjeljuje i umiruje kožu.

 

Suncokretovo ulje, hladno prešano

  • Ulje vrlo bogato vitaminom E, vrlo stabilno na oksidacijske procese, nije komedogeno.
Količina

20ml, 50ml

SKU: N/A Kategorija: